Îmbunătăţeşte siguranţa şi comportamentul şoferilor în trafic, reduce costurile de management al flotei şi asigură respectarea regulamentelor

Inthinc este lider în îmbunătăţirea siguranţei şi comportamentului şoferilor în trafic datorită focusului orientat spre şofer. Comportamentul şoferului în trafic este cauza a 90% din totalul accidentelor şi în timp ce multe soluţii disponibile abordează securitatea prin regulamente şi măsuri reactive. Inthinc este singura soluţie proactivă prin îndrumarea verbală a şoferului în timp real în interiorul vehiculului.


Reprezentant Oficial în Europa

Îmbunătăţeşte Productivitatea şi Eficacitatea

folosind tehnologii avansate de management şi coaching

Cere Demo

SIGURANŢA

Abordarea Proactivă pentru Siguranţa Şoferului şi Vehiculului

Oferim cele mai avansate soluţii din industrie în îmbunătăţirea siguranţei datorită focusului orientat spre şofer. Comportamentul şoferului în trafic este cauza a 90% din totalul accidentelor şi în timp ce multe soluţii disponibile abordează securitatea prin regulamente şi măsuri reactive, inthinc este singura soluţie proactivă prin îndrumarea verbală a şoferului în timp real în interiorul vehiculului. Potrivit Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), mai mult de 32,000 de oameni mor în fiecare an în accidente auto, depăşind 200 de miliarde de dolari în costuri anuale. Cu un trend ce indică o creştere cu 20 la sută a numărului de vehicule mari în anii ce urmează, necesitatea de a îmbunătăţi siguranţa şi de a reduce riscul este acum mai critică ca niciodată. Protejează şoferii companiei cu cea mai eficientă soluţie disponibilă pe piaţă.

90% Reducere Accidente

89% Reducere Şoferi Agresivi

86% Reducere Depăşire Viteză

88% Creştere Utilizatori Centură

EFICIENŢĂ

Tehnologie în timp real pentru îmbunătăţirea performanţei flotei

Coordonarea unei flote productive este strâns legată de accesul la informaţiile corecte la momentul potrivit pentru a putea reacţiona imediat. Funcţionalităţile sistemului oferă managerilor vizibilitate directă şi oferă uneltele necesare pentru creşterea eficienţei şoferilor. Descoperă tehnologia necesară afacerii tale pentru deciziile potrivite şi pentru reducerea costurilor operaţionale. Clienţii noştri au o reducere a timpului ne-productiv cu 15-30 de minute pe zi pentru fiecare şofer şi o reducere semnificativă a consumului de combustibil.

53% Reducere Timpi Pierduţi

150 Km la plinul de combustibil

30% Reducere Emisii de Carbon

20% Reducere Costuri Întreţinere

RISC

Asigură respectarea Regulamentelor şi Legilor

Majoritatea organizaţiilor au regulamente interne şi trebuie să respecte atât legile cât şi restricţiile impuse de autorităţi. Soluţiile noastre de reducere a riscurilor sunt proiectate să funcţioneze astfel încât să asigure respectarea în totalitate a regulilor interne şi externe, oferind în acelaşi timp o îmbunătăţire semnificativă a productivităţii şi reducerea costurilor. Organizaţiile pot în medie să reducă cu 20 de minute pe zi din timpul de administrare şi peste 80 de euro per vehicul în fiecare lună; şi toate acestea prin protejarea şoferilor şi îmbunătăţirea comportamentului acestora în trafic.Pentru mai multe informaţii:

LiveZilla Live Chat Software